Skip Navigation
Print this page

 

 

 

Anne Arundel County Public Access Broadcast Schedule - Saturday

 

 

 Saturday
12:00 a.m.Midnight Movies (2 hours)
  
1:00 a.m. 
  
2:00 a.m.Bulletin Board
 Bulletin Board
3:00 a.m.Bulletin Board
 Bulletin Board
4:00 a.m.Deep Flow TV (1 hour)
  
5:00 a.m.Rock and Roll TV (1 hour)
  
6:00 a.m.Bulletin Board
 Bulletin Board
7:00 a.m.Sound of Music (1 hour)
  
8:00 a.m.The Hidden Truth (1 hour)
  
9:00 a.m.Positive News Network (30 min)
 Bulletin Board
10:00 p.m.Bulletin Board
 Bulletin Board
11:00 a.m.Bulletin Board
 Bulletin Board
12:00 p.m.Bulletin Board
 Bulletin Board
1:00 p.m.Hour of Light (1 hour)
  
2:00 p.m.City of Hope (1 hour)
  
3:00 p.m.Distinguished Speakers (1 hour)
  
4:00 p.m.Bulletin Board
 Bulletin Board
5:00 p.m.Repentance & Holiness (1 hour)
  
6:00 p.m.Women of God (30 min)
 Meade Week (5 min Update) & Quantum Insurance (7 minute shorts) (Coming Soon!)
7:00 p.m.Know Your Sky (30 min)
 Bulletin Board
8:00 p.m.The Gathering Place (1 hour)
  
9:00 p.m.Make Plain Jesus (1 hour)
  
10:00 p.m.Rock and Roll TV (1 hour)
  
11:00 p.m.Ark of Safety (1 hour)
  
 

Social Networking Icons (Fb, Twitter, RSS, Pinterest, Email List)

 
Anne Arundel County, Maryland. 44 Calvert Street, Annapolis, Maryland 21401 | Tele: (410) 222-7000